ANTALYA / KEMER - Tekirova Halit Narin Ortaokulu

Tekirova Halit Narin Ortaokulu

TEKİROVA MAH. 7022 SK. NO 14 İÇ KAPI NO 1
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır..
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Tekirova beldesine Antalya il merkezinden ve Kemer ilçe merkezinden araç ulaşımı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Tekirova beldesinin üç tarafı dağlarla çevrili, yaklaşık 2500 kişinin daimi olarak yaşadığı bir tatil beldesidir. Tekirova kıyıları, denizinin temizliği ve berraklığının simgesi olan mavi bayrak sahibidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Antalya İl Merkezine 60 km uzaklıkta, Kemer ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.